İçeriğe geç

5 Milyonluk Soruyu Doğru Bildi Mi

5 milyonluk soru berk bildi mi?

Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarından Kim Milyoner Olmak İster’in tarihinde ilk kez 5 milyon TL değerindeki final sorusu cevaplandı. 19 yaşındaki Berk Göktaş, 5 milyon TL’lik soruyu doğru tahmin etti.

Kim Milyoner Olmak İster 5 Milyon Sorun Cevabı?

Kim Milyoner Olmak İster’de 5 milyon TL’lik son soruyu Berk Göktaş açtı. 5 milyonluk soruyu yanıtlayan Berk Göktaş büyük ödülün sahibi oldu. Berk Göktaş 5 milyonluk soruya C nohut yanıtını verdi. Doğru cevabı veren Berk Göktaş 5 milyonluk büyük ödülün sahibi oldu.

5 milyonluk soru kaç TL kazandı?

Finalde 5 milyonluk soruya yanıt veren Göktaş, soruyu doğru yanıtlayarak 5 milyon TL’yi kazanıp tarihe geçen ilk yarışmacı oldu.

Atv 5 milyonluk sorunun cevabı ne?

Serveti 5 milyon TL olan Eyüp İşler, “Sinop İnceburun ile Hatay’ın en güney ucu arasında kuş uçuşu iki hat çizilse, Iğdır’ın en doğu noktası ile Gökçeada’nın en batı ucu arasında ikinci hat nerede kesişir?” sorusuna “Tokat” cevabını verdi.

5 Milyon Kazanan Berk kimdir?

Berk Göktaş, 19 yaşında, aslen Çanakkaleli, İstanbul’da yaşıyor. Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Berk Bey, YKS’de 71. sırada yer aldı.

Berk Göktaş kaç TL kazandı?

Doğru cevabı veren Berk Göktaş, mercimek, soğan, nohut ve sarımsak seçenekleri arasından C şıkkı olan nohutu seçerek tarihe geçti ve 5 milyon TL kazandı. Berk Göktaş, “Çok heyecanlandım.

5 Milyonluk soru Hangi Ayet?

Bakara Suresi’nde İsrailoğulları, kendilerine bıldırcın eti ve kudret helvası verilmesine rağmen isyan ederek, “Biz tek çeşit yemeğe asla tahammül edemeyiz.” demişlerdir. Musa’dan istedikleri arasında hangi şey yoktu ki: “Rabbine dua et de sana versin?” #süperdin.

5 Milyonluk Sorun Cevabı Nohut mu?

İşte Berk Göktaş’ın 5 milyon dolarlık sorusu… Berk Göktaş, 5 milyon dolarlık sorunun cevabını C – nohut olarak verdi. Doğru cevabı bilen Berk Göktaş, 5 milyon kazandı.

Berk Göktaş kazandı mı?

Berk Göktaş 5 milyon kazandı!24 Mart 2024

Eyüp İşler kimdir?

20 yaşındaki Eyüp İşler, Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri birinci sınıf öğrencisi. Son üniversite sınavında 49. olan Eyüp Bey, üniversite sınavında ilk 100’e girme hayalini gerçekleştirdi. Eyüp Bey’in yarışmadaki hedefi ise 5 milyon TL’lik büyük ödülü kazanmak.

Kim 5 milyon aldı?

Berk Göktaş, bu akşam sorulan son soruyu doğru yanıtlayarak Milyonerler tarihinde ilk kez 5 milyon TL’lik ödülün sahibi oldu.

Kim Milyoner Olmak İster 5 Milyon Kazanan Yarışmacı?

‘Kim Milyoner Olmak İster’de doğru cevabı veren 19 yaşındaki yarışmacıya 5 milyon TL ödül verildi. Sevilen yarışma programlarından ‘Kim Milyoner Olmak İster’de final sorusuna 5 milyon TL’lik doğru cevabı veren 19 yaşındaki Berk Göktaş, 5 milyon TL’lik büyük ödülün sahibi oldu.

Berk Göktaş son soruyu bildi mi?

“Kim Milyoner Olmak İster” programının tarihinde ilk kez 5 milyon TL değerindeki son soru yanıtlandı. 19 yaşındaki Berk Göktaş, 5 milyon TL’lik soruyu doğru tahmin etti.

Berk Göktaş 5 milyonu aldı mı?

Henüz 19 yaşında olan ve Boğaziçi Üniversitesi’nde okuyan Berk Göktaş, son soruyu doğru yanıtlayarak 5 milyon TL değerindeki büyük ödülü kazandı. Yüzde 20 düşüldükten sonra genç katılımcıya 4 milyon lira verilecek. Berk Göktaş, 19 yaşında, aslen Çanakkaleli ve İstanbul’da yaşıyor.

Berk Göktaş nerede okuyor?

Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 2. sınıf öğrencisi Berk Bey, YKS’de 71. oldu. Fizik ve uzay alanlarına ilgi duyan Berk Bey, yarışmada olabildiğince ilerlemek ve yarışmadan alacağı ödülle yurtdışında yüksek lisans yapmak istiyor.

5 milyonluk soru hangi soru?

Kim Milyoner Olmak İster’de Hz. Musa’nın “Rabb’e dua edin de size versin” dediğinde sorduğu 5 milyon sorudan biri de bu değil miydi? Berk Göztaş, “C” sorusuna doğru cevabı vererek 5 milyon TL kazanan ilk yarışmacı oldu.

Kim Milyoner Olmak İster 5 Milyon Vergi Kesintisi Ne Kadar?

Ne kadar kazanacak? Vergi uzmanı Ozan Bingöl, aday Berk Göktaş’ın vergilerden sonra ne kadar kazanacağını açıkladı. Ozan Bingöl’e göre, 5 milyon TL’den önce 37.059 TL’lik bir indirim yapılacak. Daha sonra bu tutarın yüzde 20’si emlak devir vergisinden kesinti olarak gösterilecek.

5 milyonu kazanan yarışmacı kimdir?

Berk Göktaş 5 milyon kazandı!24 Mart 2024

Kim Milyoner Olmak İster 5 Milyonluk soru Bakara?

Bakara Suresi’nde İsrailoğulları, kendilerine bıldırcın eti ve kudret helvası verilmesine rağmen isyan ederek, “Biz tek çeşit yemeğe asla tahammül edemeyiz.” demişlerdir. Hz. Musa’dan istedikleri arasında hangi şey yoktu ki: “Rabbine dua et de sana versin?” #5MilyonSoru #Milyoner

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir